Stukadoorsbedrijf Zwijndrecht

Met stucwerk geef je zowel verouderde als nieuwe wanden en plafonds van kalkzandsteen, gipsplaat of betonblokken een strakke en stijlvolle afwerking. Onkruijt is als hét stukadoorsbedrijf in Zwijndrecht gespecialiseerd in alle soorten stucwerk. Van glad stuken, saus- of behangklaar stuken of pleisterwerk tot spackspuiten, sierlijsten, ornamenten en gevelstucwerk. Wij verrichten onze diverse werkzaamheden in de nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw en particuliere sector en bieden daarbij een totaalconcept bij de afwerking van uw wanden en plafonds aan. Bekijk onze projecten om de vele mogelijkheden van stucwerk te ontdekken. Neem vervolgens contact op met uw specifieke vragen of verzoeken. Wij helpen u graag.

Gekwalificeerde, ervaren stukadoors voor elk soort stucwerk

Stukadoorsbedrijf Zwijndrecht voert elk soort stucwerk uit, Bevatten uw muren oneffenheden of zijn ze scheef? Onze vakbekwame en ervaren stukadoors maken uw wanden met raapwerk helemaal vlak. Wilt u graag een witte, vlakke wand? Schuurwerk is een gipsachtige afwerking, U hoeft de muur niet meer te sausen. De cirkelvormige structuur geeft een mooi decoratief effect en levert een fraai schouwspel op als het daglicht ermee speelt. Wilt u voordelig uit zijn en snel mooie wanden en plafonds in uw woning of bedrijfsruimte hebben? Spackspuiten voldoet aan al uw verlangens. Na een egaliserende laag wordt een zogenaamde afkorrellaag aangebracht.

Stukadoorsbedrijf Zwijndrecht

Stukadoorsbedrijf Zwijndrecht waardeert uw interieur en exterieur op

U kunt voor alle plafondafwerkingen bij stukadoorsbedrijf Zwijndrecht terecht. Van glad gepleisterd tot geschuurd of met spackwerk. Sierlijsten en ornamenten maken uw wanden en plafonds helemaal af. Ze zorgen voor een unieke, sfeervolle uitstraling en de decoratieve blikvangers hebben een positief effect op de ruimtelijke aanblik van uw interieur. Zijn de buitenmuren van uw huis of bedrijfspand aan verbetering toe? Wij zorgen met maatwerk gevelstucwerk met minerale of kunsthars pleisters en gevelisolatie voor een representatieve uitstraling van uw pand. Uw gevelmuren worden waterdicht, vuilafstotend en isolerend gemaakt. U bespaart op energieverbruik én energiekosten!

Vraag om meer informatie, advies of een kosteloze offerte

Stukadoorsbedrijf Onkruijt is een gevestigde naam in stucwerk. Heeft u vragen of wilt u advies over de verschillende soorten stucwerk? Bel (078 – 645 15 64), e-mail (info@stucadoor-dordrecht.nl) of verzend het ingevulde contactformulier. Of vraag direct een vrijblijvende gratis offerte aan voor stucwerk door hét stukadoorsbedrijf in Zwijndrecht.

Vraag gelijk een offerte aan

Neem contact met mij op via:
TelefonischEmail

Graag ontvang ik een offerte voor:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)