Sierlijsten & ornamenten

Met sierlijsten kunt u een andere ruimtelijke indruk creëren. U kunt sierlijsten als volwaardige architectuurelementen gebruiken om een interieur een ander aanzicht te geven. Het is immers mogelijk om de verhoudingen van een vertrek visueel aan te passen en tot een nieuw evenwicht te komen, gewoon door met sierlijsten en kleuren aan de slag te gaan.

Als u bijvoorbeeld vindt dat een plafond te hoog is, dan kunt u het ‘verlagen’ met een donkere kleur, die u benadrukt met lichte lijsten. Omgekeerd, om een laag plafond hoger te laten lijken, schildert u het in dezelfde kleur als de muren en geeft u de plafondlijsten een opvallende tint. Een kamer lijkt groter en hoger, als u tegen de muur op één derde (gemeten vanaf de vloer) een wandlijst aanbrengt en het bovenste gedeelte een lichtere kleur geeft.

Diensten

Stijlvolle
sierlijsten en ornamenten
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Op zoek naar een ervaren stukadoor voor uw stucwerk?
Vraag dan een offerte aan!

Uitgebreid assortiment

Het assortiment is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit diverse materialen (polystyreen, polyurethaan of een polymeer met een hoge densiteit) en de meest uiteenlopende stijlen. Sommige lijsten zijn reproducties van authentieke stijlmodellen, zowel lineair als met ornamenten.

Welke stijl u ook verkiest voor interieurdecoratie, bij ons vindt u steeds de lijsten die u nodig hebt. En waarom zou u niet uw eigen stijl creëren, door bijvoorbeeld een groot rozet in empirestijl met een hedendaags lichtarmatuur te combineren?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.