Carneool 132, 3316 KC Dordrecht | 078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Carneool 132, 3316 KC Dordrecht
078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Sierlijsten & Ornamenten

Met sierlijsten een andere ruimtelijke indruk creëren. U kunt sierlijsten als volwaardige architectuurelementen gebruiken om een interieur een ander uitzicht te geven. Het is immers mogelijk om de verhoudingen van een vertrek visueel aan te passen en tot een nieuw evenwicht te komen, gewoon door met sierlijsten en kleuren aan de slag te gaan.

Als u bijvoorbeeld vindt dat een plafond te hoog is, dan kunt u het virtueel verlagen met een donkere kleur, die u benadrukt met lichte lijsten. Omgekeerd, om een laag plafond hoger te laten lijken, schildert u het in dezelfde kleur als de muren en geeft u de plafondlijsten een opvallende tint. Een kamer lijkt groter en hoger, als u tegen de muur op één derde (gemeten vanaf de vloer) een wandlijst aanbrengt en het bovenste gedeelte een lichtere kleur geeft.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit diverse materialen (polystyreen, polyurethaan of een polymeer met een hoge densiteit) en de meest uiteenlopende stijlen. Sommige lijsten zijn reproducties van authentieke stijlmodellen, zowel lineair als met ornamenten.

Welke stijl u ook verkiest voor interieurdecoratie, bij ons vindt u steeds de lijsten die u nodig hebt. En waarom zou u niet uw eigen stijl creëren, door bijvoorbeeld een groot rozet in empirestijl met een hedendaags lichtarmatuur te combineren?

Neem contact met ons op!


    TelefonischE-mail    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)