Over ons

Wij zijn een middelgroot stukadoorsbedrijf dat al 15 jaar werkzaam is in de onderaanneming van stukadoorswerkzaamheden in de nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw en – onze specialisatie – de particuliere sector. Tot nu toe hebben we een goede terugkijk op onze zeer tevreden klantenkring. Dit alles heeft te maken met betrouwbaarheid, kwaliteit, prijs, service en het nakomen van gemaakte afspraken met onze klanten.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt biedt u een totaal concept voor de afwerking van uw plafonds en wanden. Van stukadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven tot schitterend afgewerkte decoratiewanden of plafonds, ook voor de particulier.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Wij werken met een gemotiveerd team die bestaat uit vakbekwame stukadoors. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en in combinatie met de hoogwaardige producten die we gebruiken binnen het bedrijf, kunnen zij een perfect stukje werk bij de klant opleveren. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.