Carneool 132, 3316 KC Dordrecht | 078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Carneool 132, 3316 KC Dordrecht
078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Stukwerk

Stukadoorsbedrijf Onkruijt is hét bedrijf voor u als u op zoek bent naar een ervaren stukadoor. Binnen stucwerk zijn er velen soorten. Hieronder zullen wij de meest voorkomende toelichten zodat u wellicht al een keuze kunt maken.

Schuurwerk

Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stukadoor. Het heeft een zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden.

Plafondafwerking

Bij het glad pleisteren van het plafond wordt er een gipslaag op het plafond aangebracht, wat met een spaan wordt afgewerkt waardoor er een glad geheel ontstaat.

Sierlijsten & Ornamenten

Met sierlijsten een andere ruimtelijke indruk creëren. U kunt sierlijsten als volwaardige architectuurelementen gebruiken om een interieur een ander uitzicht te geven.

Gevelisolatie

Gevelisolatie wordt niet alleen gebruikt om energie te besparen, maar zorgt ook voor verfraaiing van de gevel. Veel woonwijken zijn inmiddels door de kleurrijke afwerking opgewaardeerd.

Raapwerk

Raapwerk: (het waterpas en haaks uitvlakken van grove / ruwe wanden) Wij kunnen uw badkamer, keuken of toilet weer vlak en strak maken. De raaplaag is de basislaag over het metselwerk heen.

Spack spuiten

Spack spuiten is een afwerkmethode van wanden en plafonds in de woning- en utiliteitsbouw. Voorbereidende werkzaamheden voor het spackspuiten zijn het eventueel egaliseren van de kale ondergrond.

Gevelstukwerk

Men kan de gevels van woningen aanrapen,  zodat deze in een kleur geschilderd kunnen worden of ter voorbereiding op het aanbrengen van sierpleisters. Het gebruik van sierpleisters beperkt zich niet alleen tot binnenshuis.