Spackspuiten

Spackspuiten is een afwerkmethode van wanden en plafonds in de woning- en utiliteitsbouw. Voorbereidende werkzaamheden voor het spackspuiten zijn het eventueel egaliseren van de kale ondergrond, het afplakken van ramen en deuren, het stof- en vetvrij maken van de ondergrond en het eventueel behandelen met een voorstrijk- of hechtmiddel.

Voor het aanbrengen van het spack (spuitpleister) wordt een spackpuitmachine gebruikt in combinatie met een compressor, slangen en een spuitpistool. De spackspuiter brengt de spack in twee lagen aan. De eerste laag wordt aangebracht en afgemest, oftewel het egaliseren en wegwerken van oneffenheden. Vervolgens wordt de tweede laag aangebracht, de zogenaamde afkorrellaag.

Diensten

Afwerken door spackspuiten
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Op zoek naar een ervaren stukadoor voor uw spackspuitwerk?
Vraag dan een offerte aan!

Spack ondergrond

Spack kan worden aangebracht op alle vlakke en gladde minerale ondergronden, zoals beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken, gipsgebonden mortels, gipsgebonden platen, gips kartonplaten, cementgebonden mortel en cementgebonden platen. Het aanbrengen van spackwerk is arbeidsintensief werk en het moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat. Het uiteindelijke resultaat van spackwerk valt en staat met de aandacht die besteed wordt aan het vooraf afplakken.

Spackwerk is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar en u kunt zelf aangeven hoe fijn of hoe grof u de afwerklaag wenst.

De prijzen zijn heel betaalbaar.
Stuur een e-mail voor een gerichte prijsopgave.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.