Carneool 132, 3316 KC Dordrecht | 078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Carneool 132, 3316 KC Dordrecht
078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

plafondafwerking

Bij het glad pleisteren van het plafond wordt er een gipslaag op het plafond aangebracht, wat met een spaan wordt afgewerkt waardoor er een glad geheel ontstaat. Let wel op dat gladpleisterwerk plafonds altijd afgewerkt dienen te worden met een latex of muurverf om een mooi egaal geheel te krijgen. Glad gepleisterd plafond afgewerkt met een sierlijst

Schuurplafonds worden gemaakt uit een mineraal gebonden mortel van zilverzand en kalk, die wordt aangebracht op een ondergrond van gipsplaten of beton.

Het “schuur”-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Zowel in direct als indirect licht is dit schuureffect goed zichtbaar. Bij daglicht ziet een schuurplafond er, door de veranderende lichtval in de seizoenen, telkens iets anders uit. Een geschuurd plafond zal u dan ook niet snel vervelen.

Spack spuitwerk Plafond

Spack (spuitpleister) is het machinaal aanbrengen van eindafwerking op wanden en plafonds. Middels een spack-machine wordt spuitpleister aangebracht in structuur en eventueel elke gewenste kleur. Spack is zeer geschikt voor het repareren , egaliseren en afwerken van wanden en plafonds in woning en utiliteitsbouw. Spack is direct toe te passen op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken, gips gebonden mortels, gipsgebonden platen, gips kartonplaten, cementgebonden mortel en cement gebonden platen. Het uiteindelijke resultaat van spackwerk valt en staat met de aandacht die besteed wordt aan het vooraf afplakken.

Nadat uw plafond is voorzien van een mooie stuclaag, geven plinten een nog strakker resultaat.

Neem contact met ons op!


    TelefonischE-mail    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)