Stukadoors

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Stukadoors [pb-city]

Stukadoors [pb-city]Écht vakkundig stucwerk is een vak apart. Kundige stukadoors zijn dan ook niet gemakkelijk te vinden. Iedere klus, iedere ondergrond en iedere techniek is uniek. Daarom is het belangrijk dat u een stukadoor inschakelt die precies weet wat bij uw opdracht past. Bent u daarom op zoek naar een goed stukadoorsbedrijf met genoeg kennis en ervaring om uw project tot een goed einde te brengen? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt aan het juiste adres! Voor zowel particuliere als zakelijke klanten zorgen wij dat het stucwerk binnen- en/of buitenshuis weer prima in orde komt. Zo kan uw stucwerk er nog jaren tegenaan!

Waarom Stukadoorsbedrijf Onkruijt?

Al 15 jaar is Stukadoorsbedrijf Onkruijt werkzaam in de onderaanneming van diverse stukadoorswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwbouwprojecten, de utiliteitsbouw en andere zakelijke partners, maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. Dagelijks houden onze stukadoors zich bezig met het renoveren, repareren en vervangen van divers stucwerk voor wanden en plafonds. Ons gemotiveerde team heeft jaren ervaring op het gebied van alle soorten stucwerk, zoals glad stuken, schuurwerk, spackspuiten, sierpleister en saus- en behangklaar stuken. Bij al onze werkzaamheden staan klantvriendelijke service en hoogwaardige kwaliteit voorop. Zo zorgen we ervoor dat ieder project een goed einde krijgt, of het nu gaat om sierpleister op een plafond of reparatie van gevelstucwerk.

De stukadoors van Stukadoorsbedrijf Onkruijt staan voor u klaar

Kortom: bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt kunt u terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van stucwerk. Wilt u onze stukadoors daarom inschakelen voor uw project? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus?
Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)