Stukadoor Hendrik-Ido-Ambacht

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Stukadoor Hendrik-Ido-Ambacht

Stukadoor Hendrik-Ido-Ambacht Stucwerk is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Het zorgt er immers voor dat uw wanden en plafonds zijn beschermd tegen schade. Daarnaast heeft het ook een decoratieve functie. Is uw stucwerk binnen- of buitenshuis – of allebei – inmiddels wel aan vervanging of reparatie toe? Voor het beste resultaat is het slim om een vakkundige stukadoor in Hendrik-Ido-Ambacht in te schakelen. Stukadoorsbedrijf Onkruijt is al zo’n 15 jaar werkzaam in de onderaanneming van diverse stukadoorswerkzaamheden voor nieuwbouwprojecten en de utiliteitsbouw, maar ook voor particulieren. Hierbij gaan wij aan de slag met het renoveren, repareren en vervangen van divers stucwerk voor wanden en plafonds.

Veelzijdigheid en kwaliteit

Als stukadoor in Hendrik-Ido-Ambacht weten wij als geen ander welk stucwerk het beste bij u, uw wensen, uw budget en uw woning of pand past. Gelukkig kunnen wij iedere soort stucwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om glad saus- en behangklaar stuken, sierpleister, schuurwerk of spackspuiten, wij nemen het project graag van u aan. Eerst luisteren we naar uw wensen en bekijken we de ondergrond. Vervolgens maken we een plan van aanpak, zodat u weet wanneer welk onderdeel gestuukt gaat worden. Daarna gaan we voor u aan de slag om het resultaat zo snel en goed mogelijk klaar te hebben. Bij al onze werkzaamheden staan klantvriendelijke service en hoogwaardige kwaliteit voorop. Zo zorgen we ervoor dat wat uw opdracht ook is, of het nu gaat om zakelijke stukadoorswerkzaamheden of schitterend afgewerkte plafonds, ieder project een goed einde krijgt.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt inschakelen als uw stukadoor in Hendrik-Ido-Ambacht

Kortom: er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van stucwerk. Wilt u daarom uw woning opnieuw laten stuken door een professionele stukadoor in Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus? Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)