Stucwerk

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Stucwerk

StucwerkIs uw stucwerk inmiddels wel aan vervanging of reparatie toe? Naast dat stucwerk een decoratieve functie heeft, is het ook een goede manier om uw woning te beschermen tegen allerlei invloeden. Laat het daarom zo snel en goed mogelijk uitvoeren door een vakkundige stukadoor. Voor professioneel stucwerk bent u bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt aan het juiste adres.

Soorten stucwerk

Er zijn verschillende soorten stucwerk. Elke soort heeft zijn eigen eigenschappen en wordt op zijn eigen manier aangebracht, wat zorgt voor een uniek resultaat. Welke soort het beste bij u past, hangt af van de ondergrond en natuurlijk ook uw wensen. De stukadoors van Stukadoorsbedrijf Onkruijt kunnen u hier uiteraard over adviseren. Hieronder zetten we de meest voorkomende soorten stucwerk voor u op een rij.

  • Glad stuken: zoals de naam al doet vermoeden, worden de muren en het plafond helemaal glad gemaakt met glad stucwerk, zoals latex wand- en plafondverf. Hierdoor krijgt de ruimte een chique en luxe uitstraling. U heeft de mogelijkheid om een van de vele kleuren verf te kiezen.
  • Sierpleister: sierpleister is een meer decoratieve vorm van stucwerk bestaat in verschillende vormen. Rustiekputz bestaat uit een kunststof bindmiddel en gebroken marmerkorrels. Spachelputz bestaat uit vrijwel dezelfde samenstelling, maar is minder grof. Tot slot heeft granol een grof uiterlijk door de putjes en groeven.
  • Spackspuiten: bij spackspuiten worden er twee lagen aangebracht. De eerste laag maakt de muur egaal, de tweede laag zorgt voor de korrelstructuur. De lagen worden in de door u gewenste kleur aangebracht. Zo hoeft er niet achteraf geschilderd te worden.
  • Schuurwerk: hierbij krijgt de muur een fijne korrelige structuur. Dit wordt in cirkelvorm aangebracht, waardoor het warme uitstraling geeft. Het materiaal is goed vochtregulerend dus in zowel droge als vochtige ruimtes toe te passen.
  • Saus- of behangklaar stuken: deze vorm wordt gebruikt om de ondergrond voor schilderen of behangen egaal te maken. Zo heeft u hierna het mooiste resultaat van uw verf of behang. Bij een ongelijke ondergrond of scheurtjes hierin, brengen wij een gips of pleister laag aan.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt inschakelen voor uw stucwerk

Kortom: er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van stucwerk. Wilt u daarom uw woning opnieuw laten stuken door een professional? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus?
Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)