Renovlies Barendrecht

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Renovlies Barendrecht

Renovlies BarendrechtBeginnen uw muren wat scheurtjes te vertonen? Of zijn er door de vele lagen verf en behang wat oneffenheden ontstaan, zoals butsen? U kunt ervoor kiezen om over de scheuren heen te schilderen of te behangen, maar daarmee loopt u het risico dat de oneffenheden snel weer zichtbaar zijn. Stucwerk is ook een oplossing, maar tegenwoordig is renovlies steeds populairder aan het worden. En dat is niet voor niets, want het is een goed en sterk materiaal met een vlakke afwerking. Het is echter wel lastiger om zelf aan te brengen. Laat het daarom doen door een professional! Voor allround service op het gebied van renovlies in Barendrecht bent u bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt aan het juiste adres.

Waarom renovlies laten plaatsen door een professional?

Renovlies is, zoals de naam al doet vermoeden, een soort renovatievlies dat u op uw muren kunt aanbrengen om deze weer mooi egaal en glad te maken. Het is goedkoper dan stucwerk, vaak omdat het een stuk efficiënter aan te brengen is. Mits het door professionals is aangebracht: renovlies heeft namelijk een reputatiedeuk opgelopen door doe-het-zelvers die niet goed met het stugge materiaal kunnen werken. Laat het dus zeker doen door de ervaren stukadoors van Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Wij zorgen ervoor dat het op zo’n manier wordt aangebracht, dat uw muur als nieuw lijkt. Scheurtjes en oneffenheden zijn zo goed als onzichtbaar en de muur zelf wordt ook krasvaster. Zo kunt u nog jarenlang genieten van een mooie gladde muur. Ook kunt u het renovatievlies 24 uur na plaatsing al overschilderen met een kleur naar keuze.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt inschakelen voor het aanbrengen van renovlies in Barendrecht

Kortom: als u wilt genieten van de voordelen van renovlies in uw woning in Barendrecht en omstreken, laat u het aanbrengen door een professional. Hiervoor staat Stukadoorsbedrijf Onkruijt voor u klaar! Neem dan contact met ons op voor het maken van een oriënterende afspraak. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus? Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)