Pleisterwerk Barendrecht

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Pleisterwerk Barendrecht

Pleisterwerk BarendrechtGaat u uw interieur vernieuwen? Of wilt u uw wanden en plafonds een mooie, strakke aanblik geven? Dan is nieuw pleisterwerk laten aanbrengen in Barendrecht een goede optie. Het fijne van pleisterwerk is dat u het kunt laten in de originele staat, maar u kunt het ook laten overschilderen of behangen. Om ervoor te zorgen dat uw wanden en plafonds perfect worden afgewerkt, is het van belang om het pleisterwerk uit te laten voeren door een professional. Hiervoor bent u bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt aan het juiste adres!

Wat is pleister?

Pleister is een materiaal dat vooral wordt gebruikt om wanden en plafonds te sausen en om de woning een strakke aanblik te geven. Het is een mengsel dat bestaat uit kalk en gips en heeft geen structuur. Daardoor is het perfect voor diverse ruimtes, zoals de woonkamer en de badkamer, mits de ondergrond goed is. Ook buitenshuis is het mogelijk om pleisterwerk in Barendrecht te laten aanbrengen. Het is doorgaans een paar millimeter dik en daardoor een goedkope manier voor het afwerken van uw wanden en plafonds. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om het pleisterwerk te voorzien van schilderwerk, behang of sierpleister. Wat u ook kiest, de professionele stukadoors van Stukadoorsbedrijf Onkruijt zorgen ervoor dat uw pleisterwerk op vakkundige wijze wordt aangebracht en afgewerkt.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt inschakelen voor uw pleisterwerk in Barendrecht

Kortom: er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van pleisterwerk in Barendrecht en omstreken. Wilt u daarom uw woning opnieuw laten stuken door een professional? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus? Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)