Gevelstucwerk Zwijndrecht

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Gevelstucwerk Zwijndrecht

Gevelstucwerk Zwijndrecht Onze gevels worden het hele jaar door blootgesteld aan een breed scala aan weersomstandigheden. Hoosbuien, stof uit de Saharawoestijn, felle zonnestralen: het kan allemaal. Daarom is het geen slecht idee om uw gevel zo goed mogelijk te beschermen tegen deze invloeden van buitenaf. Zo voorkomt u dat stof, vocht en schimmels uw woning binnentreden – met alle gevolgen van dien. Met gevelstucwerk in Zwijndrecht wordt uw gevel voorzien van een extra beschermend laagje die bestand is tegen vocht, licht- en roetvervuiling. Natuurlijk krijgt de uitstraling van uw woning of kantoorpand ook een extra oppepper. Bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt bent u aan het juiste adres voor diverse soorten afwerkingen en stucwerk van vakkundige kwaliteit.

De mogelijkheden

Bij gevelstucwerk in Zwijndrecht raapt men de gevels van woningen aan, zodat deze daarna in kleur geschilderd kunnen worden of ter voorbereiding op het aanbrengen van sierpleisters. Ook voor deze sierpleisters geldt dat ze zeer beschermend zijn en dat ze bij ons te krijgen zijn in vrijwel iedere gewenste kleur. Ook oude gevels met scheuren of afgebrokkelde stukken kunnen wij repareren door middel van gevelstucwerk. U kunt kiezen uit minerale pleisters en kunsthars pleisters. Minerale pleisters zijn gemaakt op basis van cement en hebben een ruw oppervlak. Deze pleisters hebben een zelfreinigend effect, maar zijn minder waterafstotend dan de kunsthars pleisters. Deze pleisters hebben een strak en glad oppervlak en zijn, zoals de naam al doet vermoeden, vervaardigd op basis van kunstharsen. Kunsthars pleisters zijn eenvoudiger toe te passen op isolatie en de gebruikte profielen van kunsthars pleisters zijn onzichtbaar weg te werken.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt inschakelen voor uw gevelstucwerk in Zwijndrecht

Kortom: er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van gevelstucwerk in Zwijndrecht . Wilt u daarom uw gevel opnieuw laten stucen door een professional? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus? Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)