Buiten stucwerk

Design

Uw muur of plafond helemaal glad of toch liever een sierlijst? Kies uit één van de vele mogelijkheden.

Sierlijsten & ornamenten

Creëer een ruimtelijke indruk met sierlijsten of kies uit diverse materialen voor uw ornament.

Plafondafwerking

Kies uit spackspuitwerk of pleisteren van uw plafond voor een egaal afgewerkt plafond.

Schuurwerk

Door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel krijgt uw plafond of muur een unieke look.

Buiten stucwerk

Buiten stucwerk [pb-city]Buiten heeft u waarschijnlijk wat stucwerk, bijvoorbeeld aan uw gevel. Door de diverse en extreme weersomstandigheden die ons land kent, kan het zo zijn dat het stucwerk na verloop van tijd aan reparatie of zelfs vervanging toe is. Of u bent gewoonweg toe aan iets nieuws: nieuw stucwerk bestaat immers in diverse soorten en kleuren. Of het nu uit praktisch of estetisch oogpunt is: bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt bent u aan het juiste adres voor kwalitatief buiten stucwerk, volledig naar uw wens.

Buiten stucwerk geheel naar uw wens

Buiten stucwerk is het vernieuwen of repareren van oude muren die uit verschillende steensoorten kunnen bestaan. Het aanbrengen van verschillende lagen stucwerk zorgt voor een mooi en strak geheel. Allereerst zorgen we dat het materiaal op het bestaande werk zal hechten door het voor te strijken. Daarna vlakken we de wand uit en schuren we het af. Vervolgens werken we het af met cementgebonden materiaal of met een buitenkwaliteit sierpleister. Ten slotte wordt nog een laag aangebracht om te zorgen dat er geen vocht in het stucwerk trekt. Voor de afwerking kunt u kiezen voor een gladde afwerking, schuurwerk of verschillende soorten sierpleisters. Uiteraard kan uw nieuwe stucwerk worden overgeverfd in een door u gekozen kleur.

Stukadoorsbedrijf Onkruijt inschakelen voor uw buiten stucwerk

Kortom: er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van buiten stucwerk. Wilt u daarom uw gevel opnieuw laten stucen door een professional? Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Onkruijt. Zou u graag nog wat meer informatie over onze werkzaamheden willen ontvangen? Ook dan staan we natuurlijk voor u klaar. Via onze website kunt u het contactformulier of offerteformulier invullen, u kunt bellen naar 0621235062 of een e-mail sturen naar info@stucadoor-dordrecht.nl. Wij komen zo snel mogelijk op uw verzoek terug om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diensten

Verschillende afwerkingen
bij Stukadoorsbedrijf Onkruijt

Opzoek naar een ervaren stukadoor voor uw klus?
Vraag dan een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)