Stukadoor Rotterdam

Het laten stuken van uw woning of bedrijfspand door de stukadoor in Rotterdam biedt u vele voordelen. U krijgt prachtige wanden en plafonds die de waarde van uw huis of kantoor verhogen. Het stucwerk heeft een brandvertragende werking en het zorgt voor een betere isolatie. Een gestucte muur, wand of plafond is vochtregulerend en daarmee ook geschikt voor vochtige ruimtes. Stukadoorsbedrijf Onkruijt is al ruim vijftien jaar de specialist in allerhande stucwerkzaamheden in het interieur en exterieur van uw woon- of werkgebouw. Kwaliteit, betrouwbaarheid, helderheid en betaalbaarheid zijn onze kernwaarden. Vraag nu een offerte aan of neem direct contact op voor meer informatie of advies.

Vele soorten stucwerk van hoge kwaliteit

De stukadoor in Rotterdam brengt hoogwaardig stucwerk aan ter bescherming en verfraaiing van uw plafonds en wanden. Er zijn vele soorten om uit te kiezen. Met raapwerk wordt een ruwe of ongelijke ondergrond vlak en glad gemaakt, waarna deze kan worden behangen, gesaust of geverfd. Spackspuiten is een voordelige vorm van stucwerk met een korrelstructuur, in een kleur naar keuze. Met sierpleister in de vorm van spachtelputz, rustiekputz of granol krijgt u een decoratieve afwerking. Glad en strak stucwerk geeft jarenlang een mooie aanblik. Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van onze stukadoors. De zanderige oppervlakte met draaiende schaduwwerking is ook mooi als plafondafwerking.

Stukadoor Rotterdam

Gevelstucwerk en gevelisolatie door de stukadoor in Rotterdam

Sierlijsten en ornamenten in specifieke vormen en kleuren bieden de mogelijkheid om te spelen met de ruimte, bijvoorbeeld om een plafond virtueel te verlagen of verhogen. De stukadoor in Rotterdam is ook uw vakman voor gevelstucwerk. Met minerale of kunsthars sierpleisters in vrijwel elke gewenste kleur geeft u uw gevel, buitenmuur of terraswand een schitterende aanblik. Het gevelstucwerk is waterdicht. Verhoog het wooncomfort en verlaag uw energielasten met een gevelisolatie door stukadoorsbedrijf Onkruijt, die het aanzicht van uw woning of bedrijfspand opsiert.

Het beste stucwerk voor een scherpe prijs

De stukadoor in Rotterdam denkt graag met u mee over het beste stucwerk voor een scherpe prijs. Wij bieden een totaalconcept aan. Bekijk onze referenties en vraag vrijblijvend een kosteloze offerte voor uw stucwerk aan. Bel (078 – 645 15 64), e-mail (info@stucadoor-dordrecht.nl) of gebruik het online contactformulier voor vragen of advies.

Vraag gelijk een offerte aan

Neem contact met mij op via:
TelefonischEmail

Graag ontvang ik een offerte voor:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)