Carneool 132, 3316 KC Dordrecht | 078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Carneool 132, 3316 KC Dordrecht
078 6451564 | info@stucadoor-dordrecht.nl

Spack spuiten

Spack spuiten is een afwerkmethode van wanden en plafonds in de woning- en utiliteitsbouw. Voorbereidende werkzaamheden voor het spackspuiten zijn het eventueel egaliseren van de kale ondergrond, het afplakken van ramen en deuren, het stof- en vetvrij maken van de ondergrond en het eventueel behandelen met een voorstrijk- of hechtmiddel.

Voor het aanbrengen van het spack ( spuitpleister ) wordt een spackpuitmachine gebruikt in combinatie met een compressor, slangen en een spuitpistool. De spackspuiter brengt de spack in twee lagen aan, de eerste laag wordt aangebracht en afgemest, dit is het egaliseren en wegwerken van oneffenheden. Vervolgens wordt de tweede laag aangebracht, de zogenaamde afkorrellaag.

Ondergrond

Spack kan worden aangebracht op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken, gips gebonden mortels, gipsgebonden platen, gips kartonplaten, cementgebonden mortel en cement gebonden platen. Het aanbrengen van spackwerk is arbeidsintensief werk, en het moet vakkundig gebeuren voor een optimaal resultaat. Het uiteindelijke resultaat van spackwerk valt en staat met de aandacht die besteed wordt aan het vooraf afplakken.

Spackwerk is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar en u kunt zelf aangeven hoe fijn of hoe grof u de afwerklaag wenst.

De prijzen zijn heel betaalbaar. Stuur een e-mail voor een gerichte prijsopgave.

Neem contact met ons op!


    TelefonischE-mail    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyverklaring (*)